RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Бойовики були в шоці: командир ЗСУ розповів про зухвалі "спецоперації" на Донбасі

Українські військовослужбовці окремих підрозділів на Донбасі часто застосовують психологічний прийом - змінюють прапори на нейтральних позиціях на українські.

Про це розповів командир підрозділу ЗСУ Олександр, передає прес-служба Операції об'єднаних сил у Facebook.

Він зазначив, що на фронті знаходиться з 2015 року і відтоді військовослужбовці його відділення так "провокують" бойовиків.

"Для противника в мене завжди є своєрідна візитівка. На ділянках між нашими та ворожими позиціями знімаю "орківські" прапори і вішаю замість них українські державні. У районі Новозванівки ми вже замінили три ворожі прапори на жовто-блакитні. А тут, біля Кримського, разом із державним, вивісили червоно-чорний стяг. Наступного ранку "іхтамнєти" були в шоці. Дуже сердились, стріляли, але не могли дати цьому ради - прапори і далі гордо в’ються на висоті", - розповів Олександр.

Також командир повідомив про плани вивісити ще один стяг у глибині окупованої території у адміністрації міста Луганськ. Прапор для цього вже підготували.

"Ще один лишився. Оскільки вже я на Луганщині, то маю закріпити наш прапор у Луганську, на будівлі захопленої росіянами адміністрації. Це програма мінімум", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилась вражаюча історія колишнього шахтаря, який пішов захищати Батьківщину.