RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Києві спалахнув скандал з таксі через дитяче автокрісло: відео та реакція мережі

У Києві агресивно налаштовані пасажири поскандалили з таксистом, який відмовився везти їх з дитиною без автокрісла.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на відео Київ Оперативний.

Під час конфлікту один з пасажирів намагався увірватися в машину і вимагав від водія їхати з дитиною навіть без автокрісла. При цьому клієнт не соромився у виразах.

"Гроші повертай. Ти гроші взяв за проїзд, к*злина довбана! Це моя особиста справа - щодо автокрісла!" - кричав розлючений чоловік.

У свою чергу, таксист не пускав клієнтів в автомобіль і посилався на норму закону про обов'язкове використання автокрісел при перевезенні дітей.

Молодий чоловік повідомив, що гроші з карти клієнтів знімає не він, а служба таксі і порекомендував звернутися в службу підтримки.

Відео інциденту викликало неоднозначну реакцію користувачів мережі інтернет, але багато хто з них з розумінням поставилися до дій таксиста.

"Водій таксі правий на 100%. При оформленні замовлення батьки повинні вказати, що їде дитина до 12 років", - написала Олена Козицька.

Деякі користувачі провину за інцидент поклали на диспетчерську службу, яка не надала водієві повної інформації про клієнтів, яких він має везти.

Як повідомляв "Апостроф", 15 листопада, президент України Володимир Зеленський підписав закон про підвищення відповідальності за порушення норм перевезення дітей. В результаті служби таксі встановили ціну на перевезення дітей удвічі вищу за звичайну.