RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Пройшли багато випробувань: названо імена бійців ЗСУ, трагічно загиблих на Донбасі

На Донбасі при виконанні бойового завдання загинули два українських бійцію.

Про це розповів в Facebook народний депутат і ветеран АТО Роман Костенко.

Він зазначив, що спецпідрозділ "Альфа", де служили загиблі, в даний момент активно сприяє в обороні країни від агресора.

Також він назвав імена загиблих співробітників спецслужби.

"Чергове трагічне повідомлення з Донбасу - при виконанні бойового завдання загинули два офіцери спецпідрозділу "Альфа" Служби безпеки України - Денис і Дмитро. Це важке горе для їх рідних і непоправна втрата для бойових побратимів. А також це нагадування про те, що бійці "Альфи" - це не "маски-шоу" на обшуках, а це захисники Батьківщини, які щодня ризикують, а часто і жертвують своїми життями заради мирного неба над Україною", - зауважив нардеп.

Ветеран АТО розповів про знайомство із загиблими співробітниками СБУ, про їх особисті якості, а також висловив співчуття у зв'язку з їх смертю.

"Я добре знав Дениса і Дмитра, ми разом пройшли через багато випробувань і виконали чимало завдань. Це були сильні, надійні і мужні воїни, висококваліфіковані професіонали, справжні офіцери і патріоти України. Спочивайте з миром, хлопці", - зазначив Костенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що за листопад на Донбасі загинуло 7 захисників України, які віддали своє життя за країну.