RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Топ-співробітниця Cosmopolitan Ukraine влипла в скандал, висміявши похорон Героя України

Заступник головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна потрапила в грандіозний скандал через власний пост про похорони загиблого бійця "Альфи" СБУ, Героя України Дениса Волочаєва .

Скріншоти цинічних опусів Пліхіної опублікувала в Facebook журналістка Олена Яхно, оскільки автор вже встигла їх видалити.

У текстах заступник головного редактора відомого ЗМІ розповіла, як випадково опинилася в похоронній процесії, яку вона назвала "фан-зоною". Крім того, дівчина вжила в своїх постах і інші образливі вислови, як, наприклад, "дядьку вже не важливо - в дубі він або в сосні", "провітрять шановного наостанок", "попаплюжать по всьому Києву і підуть обідати".

"Я зустрічаю таких "пліхіних" кожен день. Це манікюрниця, це дівчина на ресепшині, це кравчиня, це продавщиця мандаринів... Вони живуть у своєму маленькому обивательському маленькому світі, дивляться російські серіали і їм абсолютно байдуже, що відбувається в країні", - прокоментувала Яхно.

Пост Пліхіної викликав великий ажіотаж в мережі, і люди вибухнули обуреннями через неповагу до пам'яті загиблого на Донбасі захисника і дикого цинізму.

мене з Євгенією Пліхіною 29 спільних друзів! Доба і видаляю вас з друзів", - написала колишня в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Абсолютна індеферентність до всього, що виходить за межі мікрокосму "шуб, туфлєй і юбочєк". Когось, бачте, так невчасно ховають і затемнюють "цвєт настроєнія", бо хотілося, бачте, "фєстівальчика". "Веселі", браття (й сестри), часи настали", - написав користувач мережі Богдан Мироненко.

Після того, як заява Пліхіної стало надбанням громадськості, вона вирішила вибачитися в Facebook.

"Друзі, у мене ніколи в житті не було думки когось образити, принизити честь Героїв або насміятися над військовою трагедією. Я завжди пишу виключно про власне життя і дурості, не висміюючи чуже. Тим більше, смерть. Згодна, не можна було, не розібравшись в ситуації, не можна чіпати делікатну тему. Я співчуваю і приношу свої вибачення ", - написала вона.

Фото: Соцмережі

Фото: Соцмережі

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у СБУ повідомили імена бійців, які загинули під час операції на Донбасі.