RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Підозрюваний у вбивстві Даші Лук'яненко зробив скандальну заяву: відео

22-річний Микола Тарасов, якого підозрюють у жорстокому згвалтуванні та вбивстві 11-річної школярки Дарини Лук'яненко, у залі суду заявив, що покази у нього "вибивали" тортурами місцеві поліцейські.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на ТСН.

"Те що поліція говорила мені, то я і сказав. Я визнавав, бо мені сказали, що якщо я не буду визнавати, коли мене били у відділку, сказали, щоб я визнавав", - заявив Микола Тарасов.

Сказав це на першому судовому засіданні у справі про вбивство дівчинки. Сьогодні його відкрили, але одразу перенесли, адже до суду не з'явився адвокат обвинувачуваного. Слухання судді хочуть розпочати завтра, 11 грудня.

13 червня в Іванівці Одеської області зникла 11-річна школярка Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому не повернулися. Її батьки звернулися в поліцію, почалася спецоперація з пошуку школярки.

19 червня тіло дівчинки виявили у вигрібній ямі в одному з домоволодінь Іванівки. Невдовзі за підозрою у вбивстві та згвалтуванні Даші Лук'яненко затримали місцевого жителя, 22-річного Миколу Тарасова. Чоловік зізнався у злочині. За словами підозрюваного, він затягнув дівчинку в будинок, задушив її, після чого роздягнув і кинув тіло у вигрібну яму.

21 червня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід Миколі Тарасову - підозрюваний був узятий під варту без права на заставу. Його підозрюють за чотирма статтями Кримінального кодексу України - "викрадення", "замах на згвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітньої, поєднане із згвалтуванням" і "наруга над тілом".

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 21 червня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід Миколі Тарасову, якого підозрюють у вбивстві Даші Лук'яненко.