RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Купили не у "Кварталу": в скандалі навколо показу в Росії "Слуги народу" спливла важлива деталь

Російський канал ТНТ купив права на трансляцію серіалу "Слуга народу" не у "95 кварталу", а у міжнародного дистриб'ютора - шведської компанії Eccho rights в ході відкритих торгів на ринку.

Про це повідомили на каналі Klymenko Time з посиланням на колишнього народного депутата, члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка.

На доказ цих відомостей автори каналу зазначили, що російська пошукова мережа "Яндекс", згідно відкритої інформації, купила права на цей серіал таким же чином – у звіті про витрати другою стороною угоди названо Eccho rights.

Також Лещенко вказав, що шведська компанія не змогла надати ТНТ дозволів на "адаптацію серіалу" для російського телевізійного ринку.

Слід зазначити, що телеканал з холдингу Ігоря Коломойського транслював серіал "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі перед президентськими виборами в Україні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що уродженець Узбекистану Умід Ісабоєв, якого називають двійником президента України Володимира Зеленського, почав зніматися в російському комедійному фільмі.