RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Путіну приготуватися: в мережі ажіотаж через показ в Росії серіалу "Слуга народу"

Російський телеканал ТНТ збирається показати серіал "Слуга народу", в якому в головній ролі знявся нинішній президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Як стверджується в анонсі, серіал буде вперше показаний на російському телебаченні. "Слугу народу" будуть показувати в будні дні в прайм-тайм, о 19:00, починаючи з 11 грудня.

Російські телевізійники також закликали "дивитися версію Зеленського, яка вдалася".

Українські користувачі мережі жартують щодо того, що тепер нинішньому президенту Росії Володимиру Путіну варто задуматися про свої політичні перспективи. Інші ж критикують "Квартал 95" і самого Зеленського за те, що їх продукт продали в Росію.

Нагадаємо, "Слуга народу" - комедійний політичний телесеріал, що розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька (Володимир Зеленський). Серіал складається з 3 сезонів (всього 51 серія тривалістю 23-25 хв). Останній з них транслювався в Україні перед виборами президента навесні 2019 року.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 1 серія 3 сезону серіалу "Слуга народу" увійшла в список відео, які найбільш переглядалися на Youtube в Україні.