RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Кричала і принижувала: в Києві розгорівся скандал через знущання вчительки над школярами

У Києві, в школі в Подільському районі діти почали скаржитися на цькування з боку вчительки, справою після звернення батьків зайнялися працівники ювенальної превенції.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції столиці.

Учні зазначили, що вчителька жорстоко поводиться з ними і принижує їх.

Поліцейським вдалося підтвердити, що зазначена співробітниця школи регулярно кричала і ображала школярку на уроках протягом декількох днів. Внаслідок зазначених дій дівчинці навіть довелося звертатися у медпункт. Також було зафіксовано психологічний тиск ще стосовно двох дітей, що підтвердило керівництво навчального закладу.

За даними фактами було складено протоколи, де було зазначено, що "педагог схильна до агресії, використовує нецензурні вирази по відношенню до колег, батьків і дітей". У протоколі відзначені ознаки порушення двох статей законодавства - ст.173 (дрібне хуліганство) і ст.173-4 (булінг учасника освітнього процесу) ККАП. Результати передані до Подільського суду. Вчительці загрожує штраф від 50 до 100 мінімумів доходів громадян або громадські роботи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в родині дівчинки, яка викинулася з вікна школи №173 в Києві, заявили, що до такого вчинку її підштовхнув буллінг з боку однолітків і потурання співробітників навчального закладу.