RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Обзивали мавпою: з'явилися дані про дівчинку, яка вистрибнула з вікна школи в Києві

У родині дівчинки Ангеліни, яка викинулася з вікна школи №173 в Києві, стверджують, що до такого вчинку її підштовхнув булінг з боку однолітків в навчальному закладі.

Про це повідомляється в матеріалі "Інформатора".

Так, батьки стверджують, що Ангеліна систематично піддавалася знущанням з боку однокласників. Дівчинку дражнили і обзивали "мавпою" через її колір шкіри - вона мулатка, а вчителі ніяк не реагували на прояви расизму в класі. Батьки вважають, що, заявляючи про проблеми в родині дівчинки, вчителі намагаються уникнути відповідальності.

Тітка Ангеліни Катерина підтвердила, що батьки дитини дійсно розлучилися, проте ще 8 років назад, тому цей факт не міг бути причиною пригніченого психологічного стану дитини. За її словами, у Ангеліни з мачухою і батьком були прекрасні відносини.

При цьому, за словами Катерини, дівчинка не хотіла ходити в школу і відверто заявляла одноліткам, що може викинутися з вікна, щоб вони перестали над нею сміятися. За словами жінки, з однокласниками дівчинки "провели роботу", щоб вони мовчали про булінг.

Адміністрація школи не побажала говорити з журналістами про виявлені факти і виставила їх з навчального закладу.

Стан дівчинки в даний момент оцінюється як стабільно-важкий, у неї травми ніг, хребта, ребер, забої внутрішніх органів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у львівському гуртожитку підлітки зняли на камеру знущання над однолітками. Після втручання активістів "герої" відео пояснили свою поведінку.