RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо прізвища ще двох затриманих у справі Шеремета: фото

У справі про вбивство білоруського журналіста Павла Шереметазатримали ще двох підозрюваних - військового медика Яну Дугарь та добровольця Петра Кіяна.

Про це повідомила Тетяна Остроброд-Манн на сторінці у Facebook.

Яні Дугарь 25 років. Дівчина виконувала обов'язки військового медика у 25-й повітряно-десантній бригаді. Мешкає у місті Новомосковськ Дніпропетровської області. 2010 року закінчила середню школу. Здобувала фах спеціаліста з фізичної реабілітації у Львівському державному університеті фізичної культури.

Петро Кіян - доброволець. Родом із міста Заліщики Тернопільської області.

На неоднозначну обставину при затриманні вказала Ольга Кудецька."Дуже дивна обставина - як затримували обшукували нібито винних в замовному вбивстві. Лайтово. Вони навіть в фб змогли написати в процесі. Ти ж знаєш як затримують справжніх вбивць - не даючи піскнути", - написала Кудецька на сторінці у Facebook.У групі підозрюваних мав також бути Іван Вакуленко. Але після того, як він отримав повістку на допит, чоловіка знайшли мертвим за нез'ясованих обставин.

Нагадаємо, що 20 липня 2016 року, у центрі Києва загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Інцидент стався на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану МкДональдс. Вибух прогримів о 7:45 під час руху авто. Шеремет від'їхав від дому всього кілька десятків метрів. Зазначається, що машина належала керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її на момент трагедії там не було.

Як інформував "Апостроф" раніше, МВС проводить брифінг про затримання підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.