RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Градами" по Києву: адвокат підозрюваної у вбивстві Шеремета зробив гучну заяву

Захисник підозрюваної в закладанні вибухівки під авто журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко Владислав Добош каже, що в словах його підзахисної, якими оперує слідство, "немає нічого злочинного"

Про це повідомляє "Українська правда".

"А шо ж такого розказала Юлія Кузьменко?... Про те, шо лупанути треба "Градами" по Києву? Так я про це тоже говорю. Чому? Бо люди, які живуть у мирному місті, не кожен зрозуміє, як відчувають себе люди, на чиї будинки падають бомби. І шо, це говорить про те, що я хочу Київ знищити? Чи до моралі взиваю?.. Що такого злочинного там сказала? Нічого", – сказав він.

Адвокат також запевняє, що слідство перекрутило слова Кузьменко щодо волонтерки Марусі Звіробій. За його словами, йшлося про те, що нова влада шукає сакральну жертву і філософствувалося про те, як суспільство це сприймає. За словами Добоша, правоохоронці "втюхують побасєнки".

Добош додав, що також тримає вдома "тривожний чемоданчик" на випадок, "якщо заберуть в СІЗО, щоб дружину не напрягати", але це не означає, що він когось убив.

Нагадаємо, що підозри оголошені бійцеві ООС і музиканту Андрію Антоненко, медсестрі Яні Дугарь, лікарю і волонтеру Юлії Кузьменко.

За версією слідства, Дугарь розвідувала місцевість перед злочином, а Кузьменко заклала вибухівку; Антоненко нібито допомагав Кузьменко в ніч "закладки".

Як повідомляв "Апостроф", в поліції заявили про масштабне пошуку зачіпок у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.