RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гречка вросла в коліна: в мережу потрапили моторошні відео і фото тортур дитини в Росії

У російському місті Омськ 35-річний Сергій Казаков так знущався над своїм пасинком, що дитині знадобилася термінова операція - у коліна хлопчика вросла гречка, на якій його змушував стояти вітчим.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на російські ЗМІ.

Чоловік карав дитину за несвоєчасне повернення зі школи, погані оцінки, задовгі прогулянками. Змушував стояти голими коліньми на зернятах гречки, штурхав, тягав за волосся, копав ногами. Знущання знімав на відео. Інколи "виховний процес" розтягувався на 9 годин.

Обережно, відео-контент 18+


27-річна мати школяра знала про катування й часто спостерігала їх на власні очі, але до правоохоронців не зверталася і від чоловіка не йшла. Під час чергових побоїв хлопець втік до сусідів, які і викликали поліцію. Дитину шпиталізували до місцевої лікарні.

Там медики провели хлопцеві операцію - вирізали пошкоджені ділянки шкіри на колінах й почистили рани від побутового сміття. Додаткові аналізи показали й те, що дитина виснажена. Хлопця довгий час не годували.

Зараз слідчі порушили проти матері та вітчима потерпілої дитини кримінальну справу. Їм інкримінують катування, навмисне заподіяння шкоди середньої тяжкості здоров'ю та неналежне виконання батьківських обов'язків. Обом загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у Нідерландах пред'явили звинувачення в сексуальному насильстві 67-річному чоловікові, який мешкав на фермі в селі Рёйнерволд і протягом дев'яти років тримав там під замком своїх шістьох дітей.