RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Кінець світу в компанії з педофілом: з'явилися шокуючі дані про багатодітного відлюдника в Нідерландах

У Нідерландах пред'явили звинувачення в сексуальному насильстві 67-річному чоловікові, який мешкав на фермі в селі Рёйнерволд і протягом дев'яти років тримав там під замком своїх шістьох дітей.

Про це повідомляється на сайті Державної прокуратури Нідерландів.

За даними слідства, всього у чоловіка дев'ятеро дітей. Він звинувачується у насильстві над двома з трьох своїх старших дітей, які давно вже не живуть з ним і не були в числі тих, кого поліцейські виявили замкненими на фермі. Їх стать і вік не розкриваються.

Обвинувачений виховував своїх дітей один після смерті дружини в 2004 році. ДНК-експертиза підтвердила, що він є батьком всіх шістьох людей, виявлених на фермі.

Відзначається, що глава сімейства знущався над своїми дітьми. Він бив їх, висмикував волосся, змушував приймати холодні ванни і тримав їх у собачій буді.

За інформацією журналістів, діти настільки боялися батька, що ходили під себе, щоб зайвий раз не потрапляти йому на очі.

Коли поліцейські пробралися в будинок, вони виявили там чотирьох дівчат і одного молодого чоловіка, всім їм було від 18 до 25 років. Також в будинку був їх 67-річний батько. Після інсульту він був частково паралызований.

Як повідомляв "Апостроф", Нідерланди прийняли рішення, що відтепер для оновлення іміджу країни буде використовуватися тільки її офіційна назва, замість Голландії.