RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бійці ЗСУ показали, як знищать техніку ворога: потужні фото з Донбасу

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) в Донецькій області пройшли навчання з бойовою стрільбою із зенітних установок ЗУ-23-2. Зенітники маневрували і знищували наземні і повітряні цілі.

Про це повідомили на сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook.

Заняття проходили в районі відведення важкого озброєння, до них були залучені військовослужбовці підрозділів зі складу ОТУ "Схід", вільні від чергування на бойових позиціях.

"За задумом, особовий склад здійснює марш у визначений район та займає вогневі позиції. Для підвищення маневреності зенітна установка ЗУ-23-2 встановлена на базі укріпленого вантажного автомобіля. У ході бойових стрільб армійці відпрацьовують завдання зі знищення як наземних, так і повітряних цілей. Зокрема, БПЛА та бронетехніки умовного противника", - уточнив заступник командира військової частини, яка захищає підступи до населених пунктів Мар'їнка та Красногорівка.

Повідомляється, що в рамках тактико-спеціальних навчань особливу увагу командування військової частини звертало на інженерне обладнання вогневої позиції, її охорону і оборону, швидку зміну позиції, а також суворе дотримання заходів безпеки при бойовій стрільбі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі відбулися навчання танкістів спільно з артилерійським резервом, під час яких поле бою вкрили димовою завісою.