RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Фермер Ваня: в мережі розповіли про головного героя фотожаб на сутички біля Ради

Сутички під Верховною Радою, які відбулися 17 грудня через розгляд законопроекту про ринок землі, стали приводом для багатьох фотожаб: в мережі з'явилася інформація про одного з їхніх героїв.

Представник "Національних дружин" Олександр Строкін на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, в якому назвав учасника протистояння з правоохоронцями - Ванею фермером.

За словами Строкіна, Ваня - родом з Херсона, він нібито дійсно є фермером і з 16 років вирощує пшеницю, кукурудзу і буряк на 5 гектарах землі.

"Ваня вчора приїхав під ВР захищати своє мале фермерство... Фото, як Ваня вчора рубався в прямому сенсі слова за свою землю, облетіли весь Інтернет. Зрадофіли і фейсбучні коментатори записали Ваню в тітушки та іншу дичину. Але Ваню це не зупинить. Ваня - фермер і знає ціну своїй землі", - написав Строкін.

У той же час, в коментарях користувачі висловили сумніви в тому, що фермер може вести господарство на ділянці всього в п'ять гектарів.

Нагадаємо, під Верховною Радою вранці 17 грудня під час мітингу проти прийняття закону про ринок землі відбулися сутички і зіткненнях протестуючих з поліцією, є постраждалі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", під час протестів під Верховною Радою в Києві у вівторок, 17 грудня, на вулиці Інститутській, чоловікові стало погано, пізніше він помер.