RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Росії багатодітний батько ґвалтував дочку і розгулював в мундирі Миколи II: фото і відео

У селі Химоза Гатчинського району Ленобласті затриманий 46-річний батько багатодітного сімейства Андрій Бовт, який не перший рік піддавав сексуальному насильству одну з дочок.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на 47channel.

Всередині житла поліцейські і слідчий СК побачили всюди ікони, майданчик для бойової підготовки - шведські стінки і мотузки-ліани. У будинку також був обладнаний тир. Імовірно, вони використовувалися для фізпідготовки дітей, які не ходили в загальноосвітню школу, не стояли на обліку в медустанові і відвідували тільки церкву раз в тиждень. Побожна родина встановила на ділянці також великий дерев'яний хрест, яму під яким будуть розкопувати криміналісти.

Також, в будинку виявлені закривавлені матраци - чия це кров в даний час встановлюється.

Сам Андрій Бовт з силовиками розмовляти відмовився, повідомивши, що він - полковник ГРУ. Відмовився він говорити і з співробітниками регіонального Управління ФСБ.

Андрій Бовт

Один зі священнослужителів Павловського собору в Гатчині розповів Daily Storm, що Бовт вже кілька років тому справляв враження психопата. За словами священика, чоловік, вбирається на літургію в мундир Миколи II, та доводить людей в храмі "майже до серцевого нападу". Протоієрей також був вражений безвіллям дружини Бовта, що продовжувала народжувати дітей від неадекватного чоловіка.

"Років п'ять-шість тому приходив до нас один чоловік, над яким ми трохи жартували: говорили, мовляв, ось Микола II. У нього було щось з головою, просто кажучи, шизофренія. Бідна його дружина. Ось він стояв, вбирався в парадний костюм нібито Миколи II, поряд дітлахи стояли. Він представляв, що у них немов була царська сім'я з дружиною-імператрицею", - повідомив співрозмовник Daily Storm.

Діти підозрюваного, як припустив священнослужитель, не вчилися. Найбільше священика вразила поведінка дружини Бовта:

"Невже вона теж така ж, народжувала-народжувала-народжувала, і сиділи вони голодні-холодні. Діти були сині, видно було, що у них недоїдання. Він [Бовт] адже безумець, він не повинен бути серед людей", - вважає священнослужителей Павловського собору в Гатчині.

Протоієрей також поділився особистим досвідом спілкування з Бовтом.

"Він був у нашій недільній школі, мені доводилося з ним спілкуватися як духівнику: він вчителів доводив до нестями. Спілкування з ним доводило їх [вчителів] мало не до серцевого нападу. Я раз намагався його напоумити, закінчилося [спілкування з Бовтом] трохи ледве не гіпертонічним кризом [для протоієрея]. Це психічнохворий чоловік, його треба було відправляти в божевільню, а сім'єю має опікуватися держава, спеціальні органи. Потім він тихо зник з нашого храму. Це було десь п'ять-шість років тому", - додав співрозмовник.

Андрій Бовт народився в родині вченого-хіміка. Його мати працювала в Ленінградському Ордені Трудового Червоного Прапора Технологічному інституті. Автор кількох винаходів.

В середині 90-х хімік на пенсії захопилася православ'ям. Втягнувся і син. Його ідейність придбала химерні форми. Андрій став жити разом зі своєю родичкою. У 1997-му взяв своє нинішнє прізвище (при народженні у нього було інше) і пішов у підпілля.

За попередньою інформацією, дружина затриманого Світлана доводиться йому двоюрідною сестрою. Трьох із дітей звуть Іван, Петро і Павло. Своє прізвище ніхто з них не може назвати.

Фото: дружина затриманого в юності

Родичку-дружину близькі випустили з уваги:

"Після заміжжя [Андрій] долучив її до якоїсь релігії і заборонив спілкування з родичами", - писали вони в орієнтуванні на розшук, розміщеному в профільній групі соцмереж. - На зв'язок не виходить з 2000 року. Мати чоловіка не дає ніякої інформації ".

Дітей підозрюваного народжували вдома. Як кажуть - у ванні, пологи приймав сам Бовт. Медичними послугами сім'я не користувалася. Свідоцтва про народження оформлялися в РАГСі Красногвардійського району.

За російським законодавством заяву батьків може бути подано в ЗАГС або МФЦ протягом місяця після народження дитини. До неї додаються довідка з пологового будинку і посвідчення особи батьків (або одного).

У Червоногвардійському і Гатчинському районах сім'я Бовта на держобліку не перебуває. Чиновники про дітей не знали.

Нагадаємо, що в четвер увечері, 5 грудня, 40-річний чоловік зґвалтував дівчинку-підлітка, педофіла затримала поліція.