RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

17 червня

Всі новини

В Україну йдуть снігопади: народний синоптик назвав дати

Цьогорічний грудень буде аномально теплим, але наприкінці місяця країну накриють потужні снігопади.

Прогноз озвучив заступник начальника відділу метеопрогнозів Наталія Голеня, передає "Апостроф" із посиланням на "Факти".

"Температура в цей період буде плюсовою - як вдень, так і вночі, - каже Деркач - Надалі також буде спостерігатися нетипово тепла для зими погода, іноді вона буде супроводжуватися опадами. Тільки в День Святого Миколая стовпчики термометрів трохи опустяться. Спочатку буде морозити ночами, а потім і вдень, також можливий сніг. Це похолодання протримається до Нового року", - сказала Наталія Голеня.

Синоптик Леонід Горбань тим часом говорить про те, що з 22 по 24 грудня та з 27 по 29 грудня в Україну прийдуть снігопади. Стовпчик термометра покаже -4...-6 градусів. 7 січня, на Різдво, вдень термометр покаже -6...-8 градусів та -12...-13 градусів уночі.

Морози, які прийдуть на початку січня, протримаються до 23 січня. Тоді температура знизиться до -20 градусів. Увесь січень сніжитиме.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що середина першого місяця зими видалася досить теплою - з кожним днем температура повітря росте, а снігових днів на горизонті поки не проглядається.