RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Так і не зізнався: озвучений вирок підозрюваному в жорстокому подвійному вбивстві

До кінця свого життя відсидить за гратами 41-річний мешканець Херсонщини, який 6 років тому убив свою співмешканку та її малолітню дочку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Херсонської області.

Чоловік понад шість років тому, 22 квітня 2013 року, у селі Правдіно Білозерського району убив 27-річну жінку та її 8-річну доньку. Напередодні чоловік посварився із співмешканкою через невиплачений кредит у 10 тис гривень. Загибла взяла ці гроші на власні потреби, а його вказала поручителем. Як говорять сусіди, чоловік кричав і погрожував жінці убивством.

22 квітня злочинець задушив жінку. Свідком злочину стала малолітня дитина. Аби дівчинка не розказала про побачене, чоловік п'ять разів ударив її ножем, а потім задушив. На додачу 12 разів ударив палицею по голові. Тіла склав у багажник "Жигулів", вивіз на околицю села та закопав.

Розслідування тривало 5 років. Підозрюваний не визнавав своєї провини і скаржився,що покази правоохоронці вибивали із нього силою. Це попри те, що чоловік раніше вже відбував покарання за вбивство по необережності й був амністований у 2007 році. Працював на агрофірмі. Мав родину.

Як уже інформував "Апостроф", 17 грудня в Білорусі розстріляли 36-річного чоловіка, якого засудили до вищої міри покарання за вбивство двох дівчат.