RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Героїчний порятунок копом заручниці в Харкові: з'явилося відео інциденту

Стали відомі подробиці події в Немишлянському районі Харкова, під час якого поліцейський отримав ножове поранення, рятуючи захоплену заручницю.

Коментарі начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренко і відео інциденту опублікувала поліцейська прес-служба на Youtube.

Як виявилося, 37-річний харків'янин, який погрожуючи ножем захопив випадкову перехожу, намагався обміняти заручницю на чоловіка своєї подруги, з яким хотів розібратися по-чоловічому. Той нібито постійно принижував свою дружину, а в даний час знаходився в лікарні.

Начальник карного розшуку умовив чоловіка відпустити жертву, а сам зайняв її місце. Вибравши момент, поліцейський накинувся на опонента, але був поранений ножем в шию.

Відео інциденту дивитися з 3.57 хв.


Затриманий раніше не був судимий, але притягувався в адміністративній відповідальності за розпивання алкоголю в громадському місці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтями 147 ( "захоплення заручника") і 348 ( "замах на життя співробітника правоохоронного органу") КК України. Вирішується питання про оголошення підозри фігуранту.

Поранений поліцейський був прооперований, йому надається необхідна медична допомога. Стан потерпілого медики оцінюють як важкий.

Як повідомляв "Апостроф", 20 грудня в Луцьку озброєний ножем чоловік напав на співробітників поліції, які в цей момент не знаходились на службі.