RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У центрі Одеси "снігуронька" виконала еротичний танець: опубліковано веселе відео

На святково прикрашеній до нового року площі Думській в центрі Одеси, біля будівлі міськради, невідома напівоголена дівчина в міні-костюмі снігуроньки станцювала еротичний танець тверк, позуючи для фотосесії.

Танець потрапив на камери спостереження, выдео було опубліковано на сайті комунального підприємства "Центр 077".

Як сказано в повідомленні, площа перед Одеською міською адміністрацією не вперше перетворюється на імпровізований "танцпол", однак такого еротичного танцю в людному місці ніхто не очікував.

"Хочемо побажати юним талантам великих успіхів в пошуку нових творчих форм і ідей! Дуже сподіваємося, що в процесі даного пошуку, Ви не забудете про думку оточуючих і прийняті суспільством норми пристойності", - зауважили в комунальному підприємстві.


Відео вже прокоментували користувачі соцмереж.

"Ой не можу вже сміятися! Ви зробили мій день!", "Так, раніше головним героєм фото і відео було ЛИЦЕ а тепер на жаль *ОПА !! Раніше під новий рік була зима а тепер на жаль "*опа", "Це Одеса дитинко)", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на вулиці Ланжеронівській в центрі Одеси стався курйозний випадок з автомобілем BMW, який водій залишив без нагляду перед закритим шлагбаумом