RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Україні затримали російського "злодія в законі" з бази Інтерполу: фото

У Новій Каховці затримали 54-річного "злодія в законі", який перебуває в міждержавному розшуку.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чоловіка затримали працівники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з бійцями роти поліції особливого призначення.

Наразі державною міграційною службою вирішується питання про його поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Фото: Відділ комунікації поліції Херсонської області

Як розповів начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, оперативники карного розшуку отримали інформацію, що на території м. Нова Каховка переховується чоловік, який оголошений у міждержавний розшук. Вчора ввечері поліцейські затримали його в одному з розважальних закладів міста. Ним виявився 54-річний громадянин Росії. Чоловік раніше судимий, в 1997 році в м. Москва отримав статус "злодія в законі". На даний час він має заборону на в’їзд в Україну до січня 2022 року.

Фото: Відділ комунікації поліції Херсонської області

Наразі встановлюється, яким шляхом та з якою метою розшукуваний потрапив на територію Херсонщини.

Також обласним управлінням міграційної служби до суду направлено клопотання для вирішення питання про його поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з подальшою передачею країні-ініціатору розшуку.

Як раніше повідомляв "Апостроф", вночі 22 листопада на трасі Київ-Чоп правоохоронці затримали злодія в законі, в кримінальному світі відомого як "Тенґо Пітерський".