RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На окупованому Донбасі українські патріоти влаштували "диверсію" на Новий рік: подробиці

На окупованому Донбасі українці відсвяткували прихід нового року за київським часом, а не московським, як російські окупанти і бойовики ДНР і ЛНР.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Факти".

"В Україні, я чув, усілякі феєрверки заборонені. В окупованому Луганську, на жаль, ні. А з іншого боку, як би українці провели перекличку? Рівно о першій годині ночі по-місцевому часу, коли в Україні була північ, в різних кінцях міста прогриміли салюти на честь моєї країни. На честь Нового року по-українськи! Приємно до сліз. Стояв на балконі і тільки встигав головою обертати. І на заході, і на сході, і на півдні - скрізь полетіли вогники в українське небо", - сказав мешканець Луганська який попросив себе не називати з міркувань безпеки.

"Салюти о першій годині ночі були набагато активніше, яскравіше і красивіше. Це наше місто гордо демонструє, що Донбас - це Україна. Нехай у наступному році залишаться тільки феєрверки, а все інше згине як страшний сон!", - поділилася враженнями мешканка окупованого Донецька.

Раніше "Апостроф" писав про те, як новий рік зустріли українські військові на передовій. Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Дмитро Брижинський особисто виконав роль Діда Мороза, відвідавши позиції бійців із солодощами та подарунками.