RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Українські військові показали, як відзначили Новий рік на передовій: яскраві фото

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Дмитро Брижинський особисто виконав роль Діда Мороза, відвідавши позиції бійців із солодощами та подарунками.

Про це повідомили на офіційній сторінці 93-ї ОМБр "Холодний Яр" в Facebook, опублікувавши відповідні фотографії.

Як сказано в повідомленні, в ніч на перше січня погода на передовій не була новорічною - ні снігу, ні морозу. Але саме це стало подарунком для бійців, які за лічені дні встигли побудувати і утеплити під землею цілу їдальню, в якій накрили святковий стіл.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

"Роль Діда Мороза командир бригади Дмитро Брижинський вирішив виконувати особисто. Завантажили тортами і солодощами машину і повезли подарунки туди, де їх неможливо дістати. Позиція за позицією, бліндажі, спостережні пости, траншеї. Місцями через бездоріжжя навіть доводилося пересідати на "Урал". І темінь, яка настала дуже швидко, не завадила продовжити святкову подорож", - розповіли подробиці свята українські військові.

Як повідомляв "Апостроф", в новорічному привітанні начальника Генштабу Збройних сил України Руслана Хомчака були показані кадри із зони проведення Операції Об'єднаних сил.