RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Українські прикордонники затримали адепта СРСР: опубліковано фото

У пункті пропуску "Кучурган", що на кордоні з Молдовою, прикордонники затримали громадянина Молдови із саморобними номерними знаками та радянською символікою.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Facebook.

Прикордонникам кинулись у вічі реєстраційні номери "BMW" та демонстративно наклеєна на нього символіка СРСР. Під час перевірки правоохоронці встановили, що номерні знаки - саморобні, а технічний паспорт - не встановленого зразка. При огляді транспортного засобу громадянина Молдови знайшлися й справжні документи на авто.

Фото: Державна прикордонна служба України

Автомобіль шанувальника радянщини вилучений та переданий співробітникам Нацполіції.

За фактом виявлення ознак злочинів, передбачених ст. 436-1 ККУ "Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів" та ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" повідомлено компетентні правоохоронні органи.

Фото: Державна прикордонна служба України

Фото: Державна прикордонна служба України

Нагадаємо, що з 1 березня 2020 року українці не зможуть перетнути кордон Росії за внутрішнім паспортом і свідоцтвом про народження.