RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Україні висміяли гімн супротивників Путіна, який заспівав Гребєнщиков: відео

В мережі висміяли гімн противників президента Росії Володимира Путіна, який заспівав російський рок-музикант Борис Гребєнщиков з назвою "Пошел Вон Вавилон".

Відповідний пост опублікували в Facebook-акаунті Алі Татар-заде.

"Приїхали на Новий рік кілька старих знайомих, ліберальних московитів. Найліберальніші з них пітерці, більш стримані московці, а взагалі нагадує російський же жарт, коли один каже "треба вішати", а другий - "ні, я ліберал: тільки пороти на конюшнях". Цього разу в них грандіозна подія. Божествений БГ випустив музичний гімн, ні, навіть не гімн, маніфест, та що там маніфест - перебиваючи один одного, кажуть вони, - бойову пісню московського протесту", - пише він.

Автор не зрозумів в чому саме полягає протест, про що і запитав своїх друзів. Виявилось, що перші букви в словах назви пісні (ПВВ) збігаються з ініціалами Путіна.

"Як кажуть в таких випадках московити, я відчуваю настійливе “чьота ржу”. М-да, сміливо. Вони кивають і наливають, іронії не зрозуміли", - написав він.

Нагадаємо, що раніше один із засновників російський рок-музики, виконавець і поет, лідер гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков засвітився на одній з вулиць Вінниці.