RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережі потішила видача бойовикам по обміну відомого "бандерівця": фото

У мережі звернули увагу на цікаву деталь в обміні полоненими між Україною та ДНР-ЛНР.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський в Facebook.

"До речі, особливий кайф - це те, що росіяни включили в список на обмін одного з колишніх лідерів УНА-УНСО Едуарда Коваленка, який кидав зиги на Хрещатику і влаштовував марші з символікою СС. Йому повинні бути особливо раді в ЛДНР. Зробив про нього відеоблог", - пише він.


ході обміну полоненими Росія включила в список одного з колишніх лідерів націоналістичної організації УНА-УНСО Едуарда Коваленка, який зіговал і ходив по Києву з символікою СС. Тобто того самого "бандерівця", яким вже шість років лякають телеглядача", - написав у своєму акаунті користувач мережі Михайло Аврінський.

"Все як завжди відбувалося і відбувається. Все йде в одну точку куди все сходиться. Москва забирає своїх агентів. Коваленко один з них виконав спецзавдання можна повертатися додому", "Те ж саме, Сталін вирощував Гітлера. Та ж схема", "Ну то тобто ти натурально шість років з усіх прасок кричиш, що борешся з українськими фашистами, а потім сам потихеньку рятуєш одного з тих, кого дійсно можна назвати фашистом, з української в'язниці", "Давно відомо, що багато українських зігометів - це агенти КДБ, які працюють на підрив іміджу України перед заходом", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що в мережі показали фотожабу, яка влучно описує весь сенс масштабного обміну, який пройшов у неділю, 29 грудня, на КПВВ "Майорське" під Горлівкою.