RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Суд відпустив підозрюваних у вбивстві сина депутата в Києві

У п'ятницю, 3 січня, Печерський райсуд столиці випустив на волю трьох членів банди Юсупа Абуєва який обгрунтовано підозрюється в організації замаха на депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва в результаті якого загинув його трьохрічний син Олександр.

Про це написав екс-нардеп Ігор Мосійчук у Facebook.

"Банда на чолі з Абуєвим займалася рекетом, розбоєм та здирництвом! Члени банди Абуєва серед яких два колишніх працівника поліції та громадянин РФ Гелані Умарович Межиєв, були затримані під час вимагання з застосуванням сили та отримання грошових коштів з родини депутата Київської міської ради Олексія Новікова", - пише він.

Звільнив з під варти підозрюваний одіозний суддя Печерського райсуду столиці Володимир Карабань.

"Звільняв не зважаючи на те, що очільник банди Юсуп Абуєв якого окрім бандитизму обгрунтовано підозрюють в організації замовного вбивства, разом з декількома подільниками переховується від українського правосуддя! Звільняв не зважаючи на те, що громадянин РФ Межиєв з ножем у горла вимагав від потерпілих гроші", - звернув увагу Мосійчук.

Він зазначає, що батько Межиєва прямо говорить, що звільнення сина під нічний домашній арешт обійшлося йому в 100 000$.

"Ми абсолютно не стверджуємо, що ці гроші взяв суддя Карабань але нам точно відомо який колега-суддя з того ж таки Печерського суду заходив до нього і просив про звільнення бандитів", - написав екс-нардеп.

Нагадаємо, докладніше про напад читайте в матеріалі "Апострофа": Стріляли в депутата - загинула дитина: хто такий В'ячеслав Соболєв і за що його хотіли вбити.