RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Навіть не знає, що його затримали: спливли несподівані дані про розкриття вбивства Окуєвої

Підозрюваний у справі про вбивство Аміни Окуєвої Сергій В., фото якого було опубліковано в ЗМІ, спростував інформацію, що його затримали правоохоронці.

Про це він сам заявив в коментарі виданню "Обозреватель".

Так, Сергій В. вказав, що затримували його раніше і в іншій справі - про розстріл добровольця в селі Глеваха в жовтні 2017 року, яке, за його словами, сфабриковано. Суд прийняв рішення відпустити його та інших фігурантів цього розслідування.

"Cам в шоці. Дійсно, нас затримували. Але справа була сфабрикована на 100%, чому є докази, і саме з цієї причини суд всіх відпустив. Те, що сталося, я навіть не знаю, як коментувати. У мене немає слів", - заявив він.

Слід зазначити, що Сергій В. є директором спортивного клубу в Києві і займається з дітьми східними єдиноборствами. До цього члени цього ж клубу знімалися в серіалі "Слуга народу-2", де грав головну роль діючий президент України Володимир Зеленський.

Раніше глава Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що затриманий на фото, опублікованих в мережі, є одним з групи замовників вбивства Аміни Окуевой і замаху на її чоловіка. Він вказав, що на слід підозрюваного вдалося вийти по ДНК на знарядді вбивства, яке кинули на місці злочину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в поліції заявили, що затримали організаторів вбивства Окуєвої в 2017 році і опублікували їх фото.