RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Дніпрі чоловік згорів живцем посеред міста: мережа шокувало відео

У понеділок, 13 січня, на площі Героїв Майдану в Дніпрі 26-річний чоловік облив свого товариша настоянкою глоду і підпалив. Інцидент потрапив на відео камер спостереження, палаючого чоловіка знімали також випадкові очевидці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Дніпропетровській області.

"Факт підпалу зафіксували камери відеоспостереження. Також з місця події правоохоронці вилучили 8 порожніх пляшок спиртової настоянки глоду. Чоловіка 1993 року народження, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні цього злочину, доставили в Шевченківське відділення поліції м Дніпра і опитують", - сказано в повідомленні поліції .


В діях очевидців, які знімали на відео чоловіка, який був охоплений полум'ям, а потім виклали зняті кадри в мережі, поліцейські вбачають ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 136 Кримінального кодексу України (ненадання допомоги потерпілому, який знаходився в небезпечному для життя стані).


Кримінальне провадження, відкрите за фактом смерті згорілої заживо людини, перекваліфіковано з нещасного випадку на умисне вбивство. Поліція встановлює особу потерпілого та всі обставини випадку.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 8 січня, в Луцьку сталася трагедія: 15-річна дівчина, намагаючись врятувати подругу, впала разом з нею з балкона, розташованого на 7 поверсі.