RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стало відомо про ще одне затримання у справі про вбивство Окуєвої: перші подробиці

У середу, 15 січня, біля свого будинку був затриманий Андрій Кравченко - ще один підозрюваний у справі про вбивство Аміни Окуєвої. У прокуратурі і поліції підтверджують факт його затримання.

Про це повідомляє "Слідство.Інфо".

Як повідомила виданню адвокат затриманого Ірина Бігунець, затримання відбулося вранці біля будинку, де живе Андрій Кравченко. Про те, яку підозру йому буде пред'явлено, поки невідомо.

Факт затримання Кравченка в прокуратурі і поліції Київської області підтвердили, але відзначили, що це пов'язано з іншим злочином, який, на думку слідства, здійснила група осіб, причетна до розстрілу Окуєвої. Начальник прес-служби поліції Микола Жукович уточнив, що мова йде про вбивство київського підприємця в 2014 році

"Маячня якась. Вчора затримали одного за підозрою у вбивстві Окуєвої, а сьогодні затримують з цієї ж групи осіб мого підзахисного за інший злочин. Вони будуть закривати всіх осіб за різні провадження? Давайте всі провадження Київської області на них повісимо", - відреагувала на затримання Кравченка його авдокат.

За даними видання, Андрій Кравченко дружить із затриманим за підозрою в причетності до вбивства Аміни Окуєвої Ігорем Редькіним та іншими підозрюваними особами. Раніше він заявляв, що не причетний до інкримінованих йому вбивств і зазначив, що не знав нікого із загиблих, в тому числі - Аміну Окуєву. У той же час відзначив, що готовий до того, що його найближчим часом заарештують.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 14 січня, суд обрав запобіжний захід іншому фігуранту цієї справи Ігорю Редькіну. Його взяли під варту за підозрою у вбивстві Аміни Окуевоі і замаху на життя її чоловіка.