RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У справі про вбивство Шеремета стався несподіваний поворот: документ

Медичний висновок з приводу підозрюваного в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка свідчить, що після хірургічного втручання в лютому 2016 року в нього не було кульгавості, як у людини, яка вчинила злочин.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на 24 канал.

У розпорядженні видання опинилася виписка лікаря Владислава Горбовця з медичної карти підозрюваного.

"Згідно з висновком медиків, в Антоненка функція ходи не порушена. Цей документ підтверджує, що Антоненко не кульгав ні при виписці з лікарні, ні в день вбивства Шеремета", - прокоментував медичну довідку адвокат підозрюваного Станіслав Кулик.

У п'ятницю, 10 січня, Апеляційний суд міста Києва долучив цей документ до матеріалів справи при розгляді апеляційної скарги на запобіжний захід.

У той же час прокурори наполягають, що справжній вбивця Шеремета кульгав, і посилаються на відео, яке, нібито, свідчить, що підозрюваний Антоненко також кульгав в день скоєння злочину.

"Встановлено, що в Антоненка було пошкодження лівої ноги. І надана експертами довідка не спростовує того факту, що він міг кульгати. Ось. А як встановлено в ході вивчення відеозапису, чоловік, який причетний до скоєння закладення вибухового пристрою, також накульгував", - прокоментував в судовому засіданні 10 січня прокурор ГПУ Сергій Зузак.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з даними експертизи, підозрюваний у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко значно вищий від чоловіка, який був зафіксований в момент закладки вибухівки на відеокамер.