RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Одесі розгорівся гучний скандал через побиття вчителькою школяра: відео

10 січня в Одесі у приватному навчальному закладі педагог жорстоко побила дитину.

Відео знущань виклала у мережу Наталія Гінкінова на Facebook-сторінці.

На кадрах видно, як у дворі навчального закладу жінка у жовтій куртці й бордовій шапці б'є хлопчика коліном у пах. А потім ще кілька раз дає стусанів кулаком у плечі. Дитина плаче.

Постраждалим хлопчиком виявився 8-річний Марат Нікітенко. Одразу після інциденту його батьки звернулися до відділення екстренної травматології та хірургічної допомоги Одеської обласної клінічної лікарні. Медики діагностували у Марата забій пахової області.

Виявилося, що дитина відвідувала заняття у приватному навчальному закладі на Крижанівці.

"Це приватна школа, усього вісім дітей. Знань за 4 місяці отримали ноль. Вартість навчання 9 тисяч гривень. 8 тисяч - це первинний внесок та ще три факультативи по 850 гривен. На жаль, директор школи Олександр Васильович прокоментував: "Ми розмовляли з юристами, відео прискорене, ну і вчителька не б'є дитину коліном у пах", - розповіла Наталя Гінкінова.

Жінка також показала скріншот приватного листування з адміністрацією школи в месенджері, де її запевняють, що педагог, яку називають Екою, звільнена й більше стосунку до навчального закладу не має.

НП з дитиною викликала обурення у соцмережах. Користувачі пишуть, що педагог не мала права підіймати руку на дитину навіть за умови, що учень міг порушити дисципліну. Також пропонують перевірити усі приватні навчальні заклади на предмет дотримання у них правил поводження дітьми.

Як писав "Апостроф" раніше, у Києві, в школі в Подільському районі діти почали скаржитися на цькування з боку вчительки, справою після звернення батьків зайнялися працівники ювенальної превенції.