RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про новий поворот у справі Гандзюк: проходять масштабні обшуки, фото

У понеділок, 20 січня, у Херсонській області правоохоронцями проводиться спецоперація з метою припинення діяльності злочинної організації, яка вчиняла в регіоні насильство над особами та підпали чужого майна в тому числі у справі Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора (ОГП).

Повідомлено про підозру керівнику злочинної організації, колишньому помічнику народного депутата України попередніх скликань. Слід зазначити, що обвинувальний акт щодо вказаної особи вже перебуває на розгляді Приморського районного суду м. Одеси з угодою про визнання його винуватості у заздалегідь не обіцяному приховуванні нападу на Катерину Гандзюк.

Фото: ОГП

Також повідомляється про підозру іншим членам злочинної організації.

Фото: ОГП

Крім того, прокуратурою, спільно зі співробітниками оперативних підрозділів СБУ, розпочато низку обшуків з метою відшукування додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк.

Зазначимо, що по Херсону снують військові на БТРах. Їх дуже багато. Херсонці знімають їх на телефони і викладають в Мережу.

Детальніше про хід справи Гандзюк читайте у матеріалу "Апострофу": Рік без Каті: чому замовники вбивства Гандзюк досі на свободі.