RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скандал через російське кіно в автобусі: реакція перевізника і несподівані дані про водія

Компанія-перевізник вибачилася за інцидент з водієм, який висадив з пасажирського автобуса дівчат-волонтерів через те, що вони попросили вимкнути російський серіал. Водія, до того ж, запідозрили в ухиленні від сплати податків.

Про це повідомила одна з постраждалих в цій історії Ярина Чорногуз на своїй Facebook-сторінці.

Волонтерка подякувала перевізнику за миттєву реакцію на цей інцидент, зробивши репост офіційного вибачення.

"Ми щойно дізналися про ситуацію, яка виникла в автобусі, і м'яко кажучи шоковані вчинком водіїв. По-перше, адміністрація видає на кожен автобус флешки з українськими стрічками, тому нам зараз незрозуміло як російськомовний фільм з'явився на екрані автобуса. По-друге, що найбільше вразило нас, - це реакція водіїв, які відмовилися вимкнути його на прохання дівчини. Ми хочемо вибачитися за неприпустиму поведінку працівників фірми", - сказано в повідомленні компанії Winew і Bus Trans.

Тим часом волонтер Роман Федчук, використавши інформацію з відкритих джерел, припустив, що водій, який здійснював скандальний рейс, ухиляється від сплати податків.

"Перевізник, який зазначений у квитку, ліцензії на перевезення людей не має, вона є тільки в компанії, зареєстрованої теж на нього - ПП" Бас Транс "... Здійснює пасажирські перевезення ФОП без ліцензії до КВЕД - 49,41 вантажні перевезення, автобус на фірмі, а гроші йдуть на ФОП - ухилення від сплати податків ", - резюмував волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", 15 лютого почне свою роботу український канал, який вестиме мовлення для жителів окупованого Донбасу.