RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Пора тобі в Ростов: мережі розгнівала реакція "слуги народу" на скандал з дівчатами-волонтерами

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар потрапив в гучний скандал, висловивши дивну думка про інцидент з висадкою дівчат-волонтерів з автобуса через російський серіал.

"Два дні тому на трасі "Луцьк-Київ" стався скандал за участю двох дівчат націоналістичних поглядів. Вони зажадали до водія автобуса вимкнути російськомовний серіал, який демонструвався протягом поїздки. Нагадаю, що не існує ніяких законодавчих обмежень щодо демонстрації кінофільмів при перевезеннях в автобусі. Демократичне вирішення водія заслухати думку більшості пасажирів призвело до того, що згадані дами самостійно покинули автобус. Вони зробили це у відповідь на відмову як водія, так і більшості присутніх в автобусі змінити демонстрацію серіалу", - написав він.

За його словами, ця ситуація зайвий раз доводить існування в нашій державі неприйняття позиції інших людей і культурної нетерпимості.

У мережі одразу ж стали бурхливо обговорювати пост нардепа, осудивши його за досить необдумане висловлювання про інцидент.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися реакція перевізника і несподівані дані про водія автобуса, який став учасником скандалу з дівчатами-волонтерами.