RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Українські аналітичні центри потрапили у рейтинг кращих в Європі

До ТОП-50 найкращих аналітичних центрів у Центральній та Східній Європі увійшли три аналітичних центри України, з яких першим є Центр Разумкова, який заодно і очолив весь список регіону.

Другий з українських центрів - Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД), який піднявся на одну сходинку рейтинга в порівнянні з минулим роком, а на третьому місці – Київський національний економічний університет.

У номінації "Найкращі аналітичні центри з питань зовнішньої політики та міжнародних відносин" у загальносвітовому ТОП-150 перше місце серед українських центрів посів МЦПД, а друге - Центр Разумкова.

Крім того, у загальному світовому рейтингу в номінації "Найкращі аналітичні центри, що займаються питаннями освітньої політики" до ТОП-50 потрапили три українські центри, а саме Центр освітньої політики, Українській освітній центр та МЦПД.

Також МЦПД став єдиним українським аналітичним центром, представленим у номінації "Найкраще використання медіа (друкованих або електронних) у 2019 році", і це вперше, коли Україна потрапила до найкращих у цій номінації.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні склали рейтинг банків. Також експерти оцінили фінансове здоров'я банківської сістсеми.