RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Казковий Євген: в мережі хвиля гніву через пораду "слуги народу" пенсіонерці, якій нічим платити за газ

Українців обурило ставлення народного депутата від провладної більшості Євгенія Брагара до пенсіонерки, якій він порадив продати собаку, аби розрахуватися за газ.

Свої коментарі користувачі залишили у Facebook під відео з прямою трансляцією 112 каналу.

Нагадаємо, що до студії зателефонувала пенсіонерка з Кіровоградської області, яка поскаржилася, що, незважаючи на субсидію, не має змоги з пенсії в 2 тисячі гривень оплачувати комунальні послуги. Брагар відповів, що субсидію не надають аби кому і потрібно ще розібратися, чи не має літня жінка додаткового майна. Наприклад, собаки, яку можна продати, отримати гроші і оплатити послуги газопостачання.

Також Євгеній Брагар відомий тим, що звернувся до правоохоронців з проханням притягти до відповідальності двох волонтерок, які попросили водія автобуса, у якому їхали, вимкнути російський серіал.

Користувачі нагадали Брагару, що у ситуації, у якій опинилася літня жінка, що телефонувала до студії, перебуває більшість пенсіонерів України.

На часі - пенсійна реформа, під час якої усім українцям пенсійного віку потрібно перерахувати виплати й призначити таку щомісячну суму, якої б вистачило на задоволення базових життєвих потреб.

Багато хто із коментаторів назвали "пораду" нардепа дивакуватою, недоречною та знущальною по відношенню не лише до пенсіонерки із Кіровоградської області, але й до всіх українців.

Не упустили користувачі й того факту, що Брагар - один із наймолодших нардепів у Верховній Раді.

Чоловікові 25 і, ймовірно, він не має необхідного досвіду для законотворця, адже до обрання депутатом був аспірантом Київського Національного Університету, а також засновником і викладачем польської мови у проекті "Лінгвіст".

Як інформував "Апостроф" раніше, президент України Володимир Зеленський доручив розібратися із платіжками за опалення, які отримали українці.