RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Нічим платити за газ - продай собаку: "слуга народу" дав дивну пораду пенсіонерці в прямому ефірі

Нардеп від партії "Слуга народу" Євген Брагар у прямому ефірі порадив пенсіонерці продати свого собаку, щоб оплатити квитанцію за газ.

Пpo цe нapдeп зaявив в пpямoму eфipi 112 кaнaлу.

У студію зателефонувала літня жінка із Кіровоградської області. Поскаржилася, що отримує 2 тисячі гривень пенсії, а за газ має сплачувати 1953 гривні плюс 154 гривні абонплати за транспортування блакитного палива. Оформлена субсидія не допомагає жінці вирішити матеріальні проблеми.

"Звичайно, судити в таких умовах складно, адже ми не знаємо, чи є у неї інше майно. Тому, що субсидію дають в залежності від наявності іншого майна і матеріального становища. Я особисто зустрічав випадки, коли жінка хотіла отримати субсидію, маючи кілька квартир . Якщо людина має кілька квартир, значить у нього є відповідне матеріальне становище, а, значить, не потребують додаткової субсидії. Якщо є собака елітної породи, вона може продати її в будь-який момент і спокійно оплатити", - сказав Брагар.

Нагадаємо, що раніше Євген Брагар звернувся до поліції, щоб висаджених з автобуса Луцьк - Київ волонтерок, які попросили водія вимкнути російськомовний серіал, притягли до відповідальності.

Як інформував "Апостроф" раніше, президент України Володимир Зеленський доручив розібратися із платіжками за опалення, які отримали українці.