RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Таїланді зробили важливе відкриття в лікуванні коронавірусу з Китаю

Працівники лікарні в столиці Таїланду Бангкоку прийшли до висновку, що стан уражених новим коронавірусом в Китаї, який вбив 304 людини, значно поліпшувався після одночасного прийому ліків від ВІЛ і грипу.

Про це повідомляє Reuters.

Відзначається, що після прийому препарату проти ВІЛ і великих доз озельтамівіру, призначеного для лікування грипу, стан хворих значно поліпшувався протягом 48 годин. Серед них була і 70-річна китаянка з Уханя, у якої 10 днів поспіль фіксували коронавірус.

При цьому медики уточнили, що вони ще не мають остаточного методу лікування коронавірусу.

"Стан (70-річної жінки, - "Апостроф") задовільний, але нам потрібні додаткові дослідження, щоб визначити, чи може цей варіант лікування бути стандартним", - уточнили лікарі.

Відзначимо, в Таїланді все зафіксували 19 випадків ураження новим китайським коронавірусом. Вісім хворих вже вилікувалися.

Як повідомляв "Апостроф", раніше фахівці китайського міста Усі представили громадськості експрес-тест для виявлення смертельного коронавіруса.

Також стало відомо, що в Україні незабаром розроблять власну тест-систему для діагностики на ураження смертельним коронавірусом, який поширюється по всьому світу з Китаю.