RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Криму засвітився один з найближчих соратників Януковича: фото

В окупованому РФ Криму помітили колишнього українського політика, екс-депутата Верховної Ради Криму (від Блоку "За Януковича"), екс-міністра освіти України, колишнього депутата Верховної Ради України (від "Партії регіонів") Дмитра Табачника.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Крим.Реалії".

Колишнього українського політика помітили 5 лютого біля будівлі податкової служби в Сімферополі на вулиці Мате Залка. Очевидці надали для підтвердження відповідне фото Табачника.

Журналісти спробували зв'язатися з екс-політиком, але його українські номери не обслуговуються. Працівники ЗМІ шукають інші способи зв'язатися з Табачником, щоб дізнатися, як часто він відвідує окупований Росією Крим.

Нагадаємо, після анексії Криму в 2014 році Дмитро Табачник був включений до списку санкцій Євросоюзу. У 2015 році Служба безпеки України оголосила його в розшук. Табачнику інкримінують розкрадання державного майна в особливо великих розмірах. До цього йому була оголошена підозра у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем. У 2015 говорили, що Табачник ховається в Ізраїлі.

Як повідомляв "Апостроф", Держсекретар США Майкл Помпео в ході свого візиту в Києва 31 січня заявив на закритій зустрічі, що захоплений Росією Крим повернути неможливо.