RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Росії вирішили повісити фото діда Зеленського в храмі зі знімком батька Путіна: що відбувається

Фотографія діда президента України Володимира Зеленського - молодшого лейтенанта Семена Зеленського з'явиться поруч з фотографією батька президента Росії Володимира Путіна, яку розмістили на сайті проекту Міноборони РФ "Дорога пам'яті".

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Відкриті медіа", при цьому на завантаженому в базу фото разом з дідом зображено і самого президента України. Ця фотографія вже пройшла модерацію.

Сайт містить базу учасників Великої Вітчизняної війни, чиї фото буде використано в оформленні храму Збройних сил, побудованому під Москвою. За планом Міністерства оборони РФ, їх фотографії розмістять на стінах галереї, яка буде вести до храму.

Щоб фотографія учасника війни з'явилася в галереї, довжина якої становить 1418 кроків, фото і дані про учасника бойових дій необхідно завантажити в спеціальний розділ на сайті міністерства. Всі завантажені користувачами фото повинен схвалити модератор.

Цікаво, що в кінці листопада в списку благодійників головного храму Збройних сил Росії з'явився тезка Анатолія Чепіги, якого влада Великобританії вважають причетним до отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Путін влаштував "випадкову" зустріч з народом і осоромився.