RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Пишаюся, не можу: в Росії ведуча в прямому ефірі висміяла "досягнення" влади, відео

Ведуча російської програми "Вести. Камчатський край" Олександра Новікова розсміялася під час запису ефіру, розповідаючи про підвищення виплат пільговикам в Росії.

Відео опубліковано на YouTube-каналі.

Здивований сміх у ведучої викликав розмір підвищення до 1,5 тисячі рублів (приблизно 577 гривень) набору соціальних послуг, які платять щомісяця.

"Майже 900 рублів (приблизно 346 гривень) пільговик може витратити на необхідні медикаменти, 137 рублів (приблизно 52 гривні) може направити на придбання путівки в санаторій для профілактики основних захворювань, а що залишилися - на безкоштовний проїзд на міжнародному транспорті до місця лікування і назад", - розповідала вона в сюжеті.

Після цих слів дівчина не стрималася і потім розсміялася через суми підвищення.

"Вибачте, я чесно дуже намагалася не засміятися на це. А решта - на міжнародний проїзд, ви це читали? 137 рублів - це на путівку в санаторій, а що залишилися - на міжнародний проїзд до місця відпочинку і назад", - запитала вона у оператора і колег в студії.

Як повідомляв "Апостроф", російська журналістка і колишня кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак висловилася пропагандистці Ользі Скабєєвій.