RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Невідомий в масці і Обама: в США показали скандальний фільм про вбивства на Майдані

У США показали скандальний фільм про вбивства на Майдані "Імпічмент. Гроші Байдена. Масові вбивства".

Автором стрічки став колишній радник Дональда Трампа політичний експерт Майкл Капуто.

Фільм показали на американському телеканалі One America News, який близький до Республіканської партії.

Матеріал довжиною в 50 хвилин в більшості присвячений Україні. Зокрема, в ньому висвітлюють роль екс-президента США Барака Обами і його адміністрації у відстороненны Віктора Януковича від влади в 2014 році. Також не упустили тему розстрілів на Майдані, зв'язків сім'ї екс-віце-президента Джо Байдена з корупційними махінаціями в компанії "Бурісма". Йшлося про втручання високопоставлених українських чиновників у президентські вибори в США в 2016 році на боці кандидата від Демпартії США.

У мережі вже з'явилася версія даного фільму з перекладом на російську мову:

У зйомках документального фільму взяли участь екс-глава СБУ Наливайченко, екс-народний депутат Пашинський, екс-президент Грузії Саакашвілі, екс-Генпрокурор України Шокін, один з екс-співробітників "Беркута" Тамтура і його адвокат Горошинський.

Є у фільмі і так звані "грузинські снайпери" і грузинський генерал Цітелашвілі, який одним з перших заявив про причетність деяких грузинських громадян до розстрілів на Майдані.

У фільмі також фігурує невідомий чоловік в масці, який заявляє, що вів вогонь по протестуючих і міліції вранці 20 лютого 2014 року.

Як повідомляв "Апостроф", питання анексії Криму повністю замовчується в скандальному фільмі від російських пропагандистів американського режисера Олівера Стоуна про Україну, героєм якого став український олігарх і кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.