RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Валять дерева і зносять зупинки: Україну накрили потужні вітри, фото і відео

Від сильного поривчастого вітру, який прогнозували синоптики на понеділок, 10 лютого, постраждали жителі західних областей України, в Одеській області стихія розігралася ще напередодні.

У мережі очевидці публікують фото руйнівних наслідків сильних вітрів.

В Одеській області погода зіпсувалася в неділю, 9 лютого. Пориви сильного вітру повалили дерева, зірвали дахи з будинків в Одесі, а також у Кілійському районі. У місті Кілія вітер обірвав лінії електропередач (ЛЕП), місцеві жителі залишилися без світла.

У Львівській області через обриви ЛЕП без електропостачання - 118 населених пунктів. Вітром повалено дерева, зірвано дахи з приватних будинків і громадських установ. Постраждали переважно гірські райони області - Стрийський, Старосамбірський, Дрогобицький.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

"У Трускавці поблизу санаторію "Перлина Прикарпаття" ураган повалив на землю рекламний щит, разом з бетонною основою. У Стрию вітер перевернув автобусну зупинку", - написав на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Депутат також опублікував відео зі Львова, на якому сильний вітер зриває частини рекламної конструкції гіпермаркету "Арсен".


"Будьте обережні! Керівництво Арсена ми попередили", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 11 лютого, в Україні утримається вітряна погода, також пройдуть опади.