RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Волонтери розсекретили дані про військових Путіна, які захоплювали Крим: фото

У InformNapalm розповіли про ще декількох російських військових, які брали участь в операції по окупації Криму, вони несли службу на ракетному катері Р-60 Чорноморського флоту РФ.

Про це йдеться на сайті InformNapalm.

Так, відомо, що зазначені військові перебували в складі 41-ї бригади ракетних катерів ЧФ РФ і брали участь в блокуванні українських кораблів в бухті Донузлав. Внаслідок цього екіпаж і командир навіть отримали нагороди за участь в агресії проти України.

Волонтери знайшли фото членів екіпажу цього корабля - Костянтина Тяжко 1990 року народження зі Ставропольського краю РФ, капітана 3-го рангу Євгена Кузьміна - командира РКА Р-60. Після окупації Криму він отримав орден "за заслуги перед вітчизною" і медаль за військову службу. Також зазначено, що росіяни брали участь у військовій операції в Грузії, і Кузьміну був заборонений в'їзд на територію цієї країни.

Волонтери InformNapalm звернулися в держструктури України і закликали провести процесуальні дії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтери повідомили, що військовослужбовці з 32 військових частин ЗС РФ брали участь в операції по захопленню і окупації Криму.