RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Змушував присідати і бив палицею: під Вінницею покарали копа за знущання над затриманим, відео

У Вінницькій області правоохоронця, який знущався над затриманим, можуть арештувати та ув'язнити, якщо суд доведе його провину.

Про це повідомили у прес-службі Офісу генерального прокурора України.

Влітку 2019 року у мережі з'явилося відео, на якому співробітник Ямпільського відділу поліції катує затриманого. Правоохоронець спочатку загнав чоловіка у куток, а потім почав нецензурно погрожувати йому, вдарив гумовою палицею і змусив присідати.

Обережно, відео 18+! Присутня нецензурна лексика!

Нагадаємо, 8 липня 2019 року поліція розпочала службове розслідування за фактом перевищення правоохоронцем своїх службових повноважень. На час слідства двох поліцейських та керівництво відділення відсторонили від виконання службових обов'язків.

А днями прокуратура скерувала до суду клопотання про арешт підозрюваного правоохоронця. Якщо його провину доведуть, чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Як інформував "Апостроф" раніше, у 2019 році з'явилася інформація про те, що у Бердянській виправній колонії з мовчазної згоди адміністрації зґвалтували ветерана АТО.

А восени 2019 року в Миколаєві співробітники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру в тортурах двом поліцейським, які "вибивали" з чоловіків зізнання у крадіжці золотого ланцюжка.