RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Алкоголіки з українськими паспортами: мережа бурхливо відреагувала на пропозицію щодо спільного контролю українсько-російського кордону

Політолог і блогер Олексій Голобуцький підняв на сміх пропозицію президента України Володимира Зеленського по спільному контролю кордону з представниками ОРДЛО на Донбасі.

Він не втримався і опублікував яскраві фотожаби на цю тему в своєму Telegram-каналі.

Карикатури виявилися дійсно вдалими, оскільки піднімають досить нагальні питання.

Чого тільки варта карикатура, основою для якої став кадр з фільму "Операція "И" та інші пригоди Шурика", який переписано на новий лад.

Нагадаємо, що відповідну заяву про спільний контроль кордону Зеленський зробив під час Українського ланчу в Мюнхені, організованого фондом Віктора Пінчука та Ялтинською європейською стратегією.

Як повідомляв "Апостроф", на Мюнхенській конференції безпеки, на яку приїхав президент України Володимир Зеленський, першу заяву було присвячено Донбасу і вона стосувалася нової ініціативи, яка передбачає собою 12 важливих кроків по реінтеграції регіону.

Також в "Слузі народу" заявили, що особливий статус окупованих регіонів Донецької і Луганської областей не будуть прописувати в Конституції України.