RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Людина, яка приймала замовлення на гучні вбивства в Україні, дала несподіване інтерв'ю: повне відео

Виходець із Чечні, житель Австрії Мартін Бек (також відомий як Анзор), розкрив нові деталі про вбивство добровольця АТО Аміни Окуєвой, а також про замахи на її чоловіка Адама Осмаєва і екс-нардепа Ігоря Мосійчука.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Свободный".

"Beck Martin (Анзор) співпрацював зі спецслужбами Австрії починаючи з 2008 року. Більше 10 років Анзор приймав замовлення на організацію терактів і ліквідацію різних громадян у Європі, Туреччині та інших країнах світу", - йдеться у підпису до опублікованого відеозапису інтерв'ю.

За словами Анзора, по Україні обговорювалися 2 замовлення: на Окуєву і Осмаєва та на Ігоря Мосійчука.

"Це було в 2014-2015 роках, коли колишній нардеп розстріляв портрет глави Чечні Рамзана Кадирова", - розповів Анзор.

Анзор після того, як було здійснено вбивство Окуєвой і замаху, злив викриваючі записи самому Мосійчуку. При прослуховуванні аудіо з'ясувалося, що чоловік, який замовив злочини, нібито Адам Делімханов - права рука Кадирова. "Виконавці" же, яких знайшов Анзор, виявилися співробітниками контррозвідки України.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в січні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала групу кілерів, які підозрюються у вбивстві Аміни Окуєвой і замаху на життя Адама Осмаєва в 2017 році.