RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Коли і куди доставлять евакуйованих з Китаю українців: названо точну дату і місце

Літак Boeing 737-700 компанії SkyUp з українцями, які будуть евакуйовані з провінції Хубей в Китаї, приземлиться в четвер, 20 лютого, у Львові.

Як свідчить онлайн-табло на сайті авіакомпанії, рейс з Ухань буде виконаний до Львова з проміжною посадкою в Алмати.

Раніше міністр внутрішній справ України Арсен Аваков в ефірі програми "Свобода Слова" повідомив, що рейс в Ухань виконає посилений екіпаж з 16 осіб, яких супроводжуватимуть поліцейський, два лікарі, медсестра, військовий і працівник консульства.

Перед евакуацією у пасажирів перевірятимуть температуру і не допустять на борт тих, у кого температура буде перевищувати 37,2 ° C.

"Літак піддасться спеціальної дезінфекційної процедурі.Всі відходи, фільтри, серветки, залишки їжі будуть зібрані в спеціальні ємності і спалені ", - додав міністр.

Після прибуття в Україну всіх пасажирів і супроводжуючих, включаючи екіпаж, посадять в автобуси і направлять в спеціальне місце на карантин тривалістю 14 днів.

Як раніше повідомляв "Апостроф", українців, які будуть евакуйовані з провінції Хубей в Китаї, перевезуть в санаторії в Київській області.

У МОЗ також пообіцяли, що евакуація українців з китайського Ухань пройде з дотриманням усіх норм Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).