RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Встигли викопати могилу: під Вінницею пенсіонерка "воскресла" і глибоко шокувала медиків, фото та відео

Бригада швидкої допомоги констатувала смерть 84-річної мешканки села Стрижавка (Вінницька область), але після госпіталізації "покійна" в лікарні ожила.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "33-й канал".

Як повідомили виданню у Вінницькій центральній районній лікарні, до пенсіонерки Ксенії Дідух у неділю, 16 лютого, тричі викликали швидку допомогу. Медики з першої бригади констатували, що 84-річна бабуся перебуває в стадії агонії, вмирає і везти її в лікарню немає ніякого сенсу.

Після повторного виклику швидкої лікарі провели електрокардіограму і зафіксували зупинку серця. Родичам виписали довідку про смерть, вони стали домовлятися про місце на кладовищі, почали копати могилу і покликали священника.

Однак, увечері пенсіонерка почала подавати ознаки життя, тому родичі знову викликали швидку допомогу.

"Відомо, що бабусі на місці вводили фармакологічні препарати та близько 9 вечора прийняли рішення негайно везти її в нашу реанімацію ЦРЛ Вінницького району. Пацієнтка зараз знаходиться в задовільному стані. Ми свою роботу зробили", - сказав журналістам завідувач реанімаційним відділом Володимир Чеботарьов.

Після чудесного "воскресіння" Ксенія Дідух запевняла, що бачила загробний світ і кликала свого батька, щоб з ним зустрітися. "Але очі відкрила - а вони стоять наді мною, ці люди в білому! Думала - ангели! А це лікарі... Я сама все життя санітаркою працювала, людей рятувала... І, видно, Бог мене милував", - сказала пацієнтка в реанімації.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в Центральній поліклініці Голосіївського району сталося страшне ПП, 40-річний чоловік помер у черзі на прийом до лікаря.